ON LINE KNJIŽARA

1. 2. 2022.

Отворени конкурси за зборник Таласи слободе до августа


 ПРОПОЗИЦИЈЕ КОНКУРСА ЗА ЗБОРНИК „ТАЛАСИ СЛОБОДЕ”


Поштовани аутори и ви који ћете то бити,

Удружење Популиарти расписује конкурс за поетски или прозни рад који ће се најкасније до краја септембра 2022. објавити у новом зборнику, „Таласи слободе”. Ево ваше прилике да будете искрени, слободни и да ваша креативност изађе из свих оквира!

Право да конкуришу имају сви пунолетни грађани Србије чији текстови задовоље пропозиције.

Котизацију у симболичном износу од 500 динара плаћају само изабрани аутори и о детаљима ће бити обавештени мејлом накнадно.

Trajaње конкурса 1.02.2022 - 1.08.2022.

Рад не дужи од 2 куцане стране у Wordu ћирилицом пошаљите на адресу populiarti@gmail.com Уколико пошaљете текст на латиници, неће бити одбачен, али аутоматски пристајете да буде конвертован. Уз своје текстове пошаљите најбоље одмах и неколико реченица своје биографије са обавезном годином рођења.

Теме су: Тиранин духа, Снага воље, Сањари и Таласи слободе, а на ваш захтев додатно и слободна тема.

Жири бира за зборник више текстова у обе форме, а за сваку тему прогласиће само једног победника. Победник је ослобођен котизације.

Овога пута, очекујемо помало филозофске, помало мотивационе или родољубиве мисли. Има простора за љубавне или фантастичне песме, приче, есеје, писма, дневничке форме.

Изабрани аутори, традиционално добијају свој бесплатан ауторски примерак књиге. Планирамо нешто ново уз овај конкурс и очекујте обавештење „Позив уметницима за подршку Популиартијевом зборнику”.

СРЕЋНО ВАМ СУРФОВАЊЕ НА ТАЛАСИМА СЛОБОДЕ!

Популиарти тим

Нема коментара:

Постави коментар

POPULIARTI, umeće naroda

Dragi prijatelji, Dozvolite da se predstavimo. Prenosim vam predivne utiske sa prvog upisa u udruženje kreativaca POPULIARTI. Udruženje je...