ON LINE KNJIŽARA

8. 6. 2023.

MINI SCENA POPULIARTI

Nakon literarnih konkursa za zbornike, podkasta Populiarti na kafi (još aktivnog) i Mini bioskopa,

POPULIARTI UDRUŽENJE POČINJE PROJEKAT "MINI SCENA POPULIARTI"

Pozivamo sve koji imaju gumačkog dara da pripreme neku imitaciju, skeč i slično, te da porukom ili na populiarti@gmail.com jave šta žele da izvedu. Odredićemo termin za prvo druženje koje je ujedno i audicija za mini dramu koja će se izvesti do kraja godine. Požurite, prijave primamo do 15. juna 2023.



Populiarti nije pozorište ali je registrovano udruženje umetnika u Beogradu. Želimo da počnemo od druženja običnih talentovanih za glumu zainteresovanih ljudi bez starosnih ograničenja, sa krajnjim ciljem da se izdvoje idealni izvođači planirane predstave. Ona bi mogla biti prikazana u Poletu ili CZK Vlada Divljan. Realno, nema slave, nema honorara ali ima ljubavi prema glumi :) Snimiće se za internet. Naravno, radimo i na postepenom uključivanju profesionalaca. Pratite FB stranicu Populiarti - kreativci i sanjari na kojoj će biti objavljeni termini događaja i ostale informacije.

Нема коментара:

Постави коментар

POPULIARTI, umeće naroda

Dragi prijatelji, Dozvolite da se predstavimo. Prenosim vam predivne utiske sa prvog upisa u udruženje kreativaca POPULIARTI. Udruženje je...