1. 3. 2023.

Konkurs DA NE POVERUJEŠ

 Populiarti udruženje raspisuje literarni konkurs za novi zbornik pod nazivom "Da ne poveruješ"! Trajanje konkursa 1. mart - 1. septembar 2023. u podne.

Vaš prozni ili poetski tekst ne duži od dve A4 kucane strane, prvenstveno treba da bude BAJKA ZA DECU ili BAJKA ZA ODRASLE. Ispod naslova naznačiti za koga je namenjeno. Dolaze u obzir i priče/pesme o nečemu što vas je zadivilo, iznenadilo, neka avantura sa planinarenja ili gaf kućnog ljubimca. Fantastika, mit, ezoterija biće takođe razmatrani, ali ne i eksplicitni sadržaj, ne i bilo šta uznemiravajuće ili uvredljivo.

Photo credit: Seamartini/Getty Images/Stockphoto

Konkurs se odnosi samo na pisce i buduće pisce sa teritorije Srbije, dakle na srpskom jeziku. Kojim god pismom poslali, kojim god fontom učešćem pristajete da zbornik bude latinicom štampan pošto će se objaviti posredstvom Lulu Press i dostupan za ceo svet. Svako čiji rad bude bar u konkurenciji dobija svoj štampani primerak. U skladu sa sadržajem koji bude pristigao, odrediće se kategorije i pobednici svake od njih, sem primerka knjige dobiće diplomu i malu uspomenu, koja je za sada iznenađenje. Kotizaciju plaćaju samo autori koje obavestimo da su prošli, ali nisu pobednici.
Prijave sa par rečenica biografije šaljite na populiarti@gmail.com
Srećno,
Populiarti tim

Нема коментара:

Постави коментар

POPULIARTI, umeće naroda

Dragi prijatelji, Dozvolite da se predstavimo. Prenosim vam predivne utiske sa prvog upisa u udruženje kreativaca POPULIARTI. Udruženje je...