ON LINE KNJIŽARA

2. 2. 2023.

KOZMETIKA I PARFEMI ZA NJU I NJEGA

Ljudi koji imaju sreće da žive u većim gradovima Srbije u današnje vreme mogu naći sve što ih zanima po tržnim centrima, od renomiranih domaćih, svetskih brendova, proizvoda iz mora, preko egzotičnih minerala, gline, do proizvoda na biljnoj osnovi, ili čak veganskih. Njima su dostupni i kozmetičari i dermatolozi da posavetuju kome treba kolagen, kome hidratacija, kome hijaluronska kislina i sl. Savetnici u salonima lepote i većim kozmetičkim prodajnim centrima, parfimerijama, kao i farmaceuti mogu objasniti šta su parabeni, lipidi, antiperspiranti i slično. Po želji i potrebi potrošači prate trendove ili se pak drže proverene recepture. 


Šta kada sve to nije baš na dohvat ruke? Onda je tu internet i online poručivanje. Samo čega? Kako se tu snaći a ne potrošiti gomilu para na jedno veliko ništa u šarenom pakovanju?  
Ima manje prohtevnih potrošača. Neko će biti presrećan da pronađe svoju omiljenu boju ruža ili onu koju nikad do sad nije imao. Neko će radije mirisati božanstveno na kvalitetan, originalan ali ne obavezno elitni brendiran parfem. Budimo realni, originala nema u Srbiji, samo boljih i lošijih kopija.

Ali Avon ima odlične proizvode za negu zrele kože po povoljnim cenama. 







Spadam u ljude koji su skeptični da prihvate nešto dok je u jeku popularnosti. Međutim ako kompanija postoji već 135  godina, a kod nas je u upotrebi dvadesetak godina i ne gubi popularnost, zaslužuje moje veliko DA! Avon ne posmatram kao mrežni marketing, već kao proveren izbor kozmetike. 

Februar i mart su meseci ljubavi i poklanjanja zaljubljenima, ženama, majkama. Udobno iz fotelje prelistajte katalog, izaberite, platite pouzećem i užvajte!


Možda vam se dopadne i ovaj članak (NE)MOGUCA MISIJA - FARBANJE CRNE KOSE U PLAVO

Нема коментара:

Постави коментар

POPULIARTI, umeće naroda

Dragi prijatelji, Dozvolite da se predstavimo. Prenosim vam predivne utiske sa prvog upisa u udruženje kreativaca POPULIARTI. Udruženje je...